Översättare med IT-erfarenhet

Med över 20 år i IT branschen, och 15 år som systemadministratör för IBM Lotus Notes, Microsoft Exchange och Sharepoint och flera andra produktivitetsverktyg, har jag en gedigen bakgrund för att översätta de mest komplicerade tekniska texterna. Jag har arbetat hos multinationella företag som t.ex. HP, Gartner Group och Teleperformance, så jag vet hur man kommunicerar över språkbarriärer och kulturer.

Jag är också en van friluftsmänniska och fotograf, och översätter gärna texter som rör sig om dessa ämnen. Men jag kan naturligtvis också översätta texter i andra ämnen, så det är bara att skicka en förfrågan.

Jag är noggrann med ett skarpt öga för detaljer. Jag vilar inte på gamla meriter, utan tycker att jag är bara så bra som mitt senaste uppdrag. Därför gör jag mitt yttersta för att varje översättning ska vara den bästa jag har gjort! Alltid med kundens behov i fokus, för att anpassa texten till målgruppen.

Jag erbjuder översättning på följande språk:

Finska
Engelska
Svenska

Jag har finska som modersmål, och jag har en magisterexamen i översättning på engelska och svenska. Innan jag flyttade till Sverige år 2000, bodde jag i England i fem år.

Om du behöver hjälp med översättning eller korrekturläsning, kontakta mig för offert!