Minna Kinnunen

Translation and proof-reading services

Din språkkunniga IT expert

Med över 20 år i IT branschen, och 15 år som systemadministratör för IBM Lotus Notes, Microsoft Exchange och Sharepoint och flera andra produktivitetsverktyg, har jag en gedigen bakgrund för att ta mig an de mest komplicerade tekniska texterna. Jag har arbetat hos multinationella företag som t.ex. HP, Gartner Group och Teleperformance, så jag vet hur man kommunicerar över språkbarriärer och kulturer.

Jag erbjuder översättning på följande språk:

Finska
Engelska
Svenska

Jag har finska som modersmål, och jag har en magisterexamen i översättning på engelska och svenska. Jag bodde i England i fem år, och flyttade till Sverige år 2000.

Om du behöver hjälp med översättning eller korrekturläsning, kontakta mig för offert!